Per què les actuals recomanacions nutricionals són errònies?
[...] Les bases científiques per les quals es va arribar a aquesta piràmide al 1977 van ser tan escasses i de tan poc rigor que tan sols es va considerar un estudi en el qual s'intentava demostrar que la causa de les llavors incipients malalties occidentals eren els greixos, el que va portar a eliminar el seu consum i substituir-los pels "saludables hidrats de carboni". No obstant això, des de llavors els índexs de malaltia cardiovascular, diabetis i obesitat s'han multiplicat alarmantment. Si la recomanació va ser per millorar aquests paràmetres i passats gairebé quaranta anys no ha estat així, sinó més aviat al contrari, alguna cosa està fallant.
I no és només Harvard, gran part dels experts en nutrició estan d'acord en que la base de l'alimentació NO han de ser els cereals.
[...]Seguir llegint!:
http://www.natuorigen.com/desaprender-primero-para-aprender-después
Si ens atenim a qüestions sanitàries, actualment trobariem evidències científiques més que suficients per pensar que aquesta recomanació de macronutrients no és la més adequada. De fet, actualment hi ha organitzacions tan prestigioses com la Universitat de Harvard que proposen una cosa ben diferent:
[...]Seguir llegint!:
http://www.natuorigen.com/desaprender-primero-para-aprender-después
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada